Voor werkgevers

Vacatureplatform Eindhoven is een website gericht op bedrijven en werkzoekenden in de regio Eindhoven. Door gerichte off- en online marketing, weten wij grote aantallen werkzoekenden uit de regio te interesseren om op zoek te gaan naar een nieuwe baan via www.vacatureplatformeindhoven.nl.

Vacatureplatform Eindhoven onderscheid zich door middel van haar regionale karakter, behulpzaamheid naar werkgever en werkzoekende en scherpe prijsstelling.

Daarnaast is www.vacatureplatformeindhoven.nl uniek in het feit dat er geen vacatures van uitzendbureaus en/of werving- en selectiebureaus op te vinden zijn. Het grootste deel van de reeds bestaande vacaturesites wordt vandaag de dag gedomineerd door vacatures via deze organisaties, die massaal vacatureplaatsen inkopen. Het gevolg is dat de vacatures die rechtstreeks door de werkgever geplaatst worden bijna niet meer te vinden zijn en de werkzoekenden deze pagina’s steeds vaker links laten liggen omdat ze juist op zoek zijn naar een rechtstreeks dienstverband bij de werkgever.

Met www.vacatureplatformeindhoven.nl bieden wij zowel werkgevers als werkzoekenden de mogelijkheid om elkaar makkelijker en sneller te vinden.

Veelgestelde vragen

Tarieven

Vacatureplatform Eindhoven biedt de bedrijven in de regio Eindhoven de mogelijkheid om tegen scherpe tarieven hun vacatures te plaatsen op een regionaal platform.